Vennligst vent

Regnskap


Konsernregnskap

Med noen felles husregler er det enklere å være en lykkelig familie. Dette gjelder ikke minst når du jobber med et konsernregnskap. Formålet med konsernregnskap er å vise alle selskapene i konsernet som én enhet.

Regnskap og økonomi

Er du klar for morgendagens økonomitjenester? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Regnskap for små og mellomstore bedrifter

Stor eller liten? Eller kanskje noe midt i mellom? Da er du ikke alene. Over 95 % av alle norske virksomheter har mellom 1 og 50 ansatte, og disse små og mellomstore bedriftene er derfor selve ryggraden i norsk næringsliv. Ambisjonen må jo derfor bli å forenkle hverdagen til bedriftene, og gjøre det lettere for dem å gjøre jobben sin.

Analyse og rapportering

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Våre rådgivere og Xledgers rapporterings- og spørremuligheter hjelper deg med nettopp det, og sikrer oppdaterte nøkkeltall og beslutningsinformasjon.

Lønnstjenester

Lønn er som melk og brød. Alle forventer at butikken har det i hylla si, men det snakkes ikke høyt om. Skulle butikken likevel gå tom, hadde det blitt bråk. Lønna skal være riktig, det er viktig for folk. Og det skal rett og slett bare funke.

Prosjektregnskap

Hva er den hemmelige oppskriften for å lykkes med et prosjekt? Vi kan ikke love deg fasiten på det, for det er mange elementer som skal klaffe, og det finnes utallige tips, kurs og artikler om prosjektledelse. Men det vi kan si med sikkerhet er at øvelse gjør mester. Og skal man bli best i noe bør man høste erfaringer - både gode og dårlige.

Skybasert regnskap

Rett styringsverktøy gir gode resultater! Med alle nøkkeltall sømløst integrert i ett system får full du oversikt på ett blunk, kombinert med hjelp fra våre dyktige rådgivere når du trenger det.